Danny van Kolck
Als fotografie een passie is...

Wie ben ik

Hallo, ik ben Danny van Kolck en ik woon in Almere met mijn vrouw, hondje en grote kater.
Mijn grote passie is fotografie en alles wat daarbij komt kijken, zoals het gebruik van Photoshop en andere nabewerkingsprogramma's.
Ook het bedenken van leuke fotoshoot thema's vind ik leuk om te doen en uit te voeren.


Hoewel ik in het verleden als professioneel fotograaf heb gewerkt, is mijn lange professionele werk carrière beëindigd. Tijdens mijn carrière heb ik voornamelijk bruids-, theater- (voor het Koninklijk Theater Carré), en modelfotografie gedaan. Nu heb ik de mogelijkheid om alleen nog maar leuke en interessante fotomomenten te kiezen. Zo blijf ik nog actief in de fotografiewereld, wat mijn passie is. Ik ben veel te vinden in mijn fotostudio in Lelystad, waar ik samenwerk met collega-fotografen en visagisten. 

Op dit moment hou ik mij bezig met het fotograferen van modellen en projecten voor vrijwilligers organisaties die werken met mensen met een verstandelijke beperking.
Hoewel ik in het verleden veel commercieel fotowerk heb gedaan, doe ik dat tegenwoordig alleen nog op vrijwillige basis.


Het fotograferen met en voor mensen met een verstandelijke beperking  is al jaren een rode draad in mijn leven en geeft mij veel voldoening.
Kortom, ik ben een fotograaf die graag mensen fotografeert en ik hoop dat mijn werk anderen kan inspireren en plezier kan brengen.Danny van Kolck


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn